Avolites Tiger Touch II rasvetni pult za našeg dugogodišnjeg partnera

Rental kompaniji Jan Audio iz Kisača isporučen je Avolites Tiger Touch II

U septembru 2017. Studio Berar je isporučio Avolites rasvetni pult rental kompaniji Jan Audio iz Kisača. Tako smo se još jednom našli u ulozi posrednika između najpoznatiijeg brenda za rasvetne pultove u našoj zemlji i jedne rental kompanije.

Saradnja između kompanije Studio Berar i Avolitesa duga je skoro dve decenije. Zahvaljujući tome, njihovi rasvetni pultovi osvojili su naše tržište, čineći Avolites izuzetno popularnim među domaćim dizajnerima rasvete. Ono što je Avolites učinilo tako privlačnim je izvanredan odnos cene i kvaliteta, čime se pozicionirao na našem tržištu kao vodeći proizvođač rasvetnih pultova, čija rešenja se danas nalaze u brojnim ustanovama kulture, televizijskim produkcijama i rental kompanijama.

02

Tiger Touch II je model koji, u odnosu na svoje prethodno, drugo izdanje, ima 100 odsto svetliji ekran, povećanu snagu procesinga i brži grafički procesing. On predstavlja, prema rečima Avolites-a, savršenu kombinaciju između snage i prenosivosti. Treća generacija ovog rasvetnog pulta ima dovoljno snage i za najkompleksnije performanse, ali je i dalje dovoljno mali i lagan da može da se nosi u transportnom koferu standardne veličine.

Više o Tiger Touch II možete saznati ovde, a ukoliko ste zainteresovani za neki od proizvoda iz Avolites-ovog programa, možete kontaktirati naš prodajni tim.