Isporuka Lupo reflektora za Skupštinu AP Vojvodine

U junu 2017. Studio Berar je isporučio LUPOLED reflektore za press centar Skupštine AP Vojvodine

S obzirom na to da je reč o prostoru u kom se održavaju konferencije za štampu, isporučeno je nekoliko setova LUPOLED 1120 DMX DUAL COLOR reflektora, renomiranog italijanskog proizvođača rasvetnih uređaja Lupo. Oni proizvode profesionalne rasvetne jedinice za potrebe fotografije, TV-a i videa.

16062017 Mirovic skupstina 01Svaki set isporučen za potrebe Skupštine AP Vojvodine sastoji se od LUPOLED 1120 DMX DUAL COLOR reflektora i prateće opreme za njegovo kačenje. Svaki reflektor napravljen je specijalno za potrebe fotografije, videa i TV studija i predstavlja panel sa 1120 LED jedinica sa visokim indeksom renderinga boja (CRI>94).

Važna karakteristika ovih rasvetnih uređaja je činjenica da njihova temperatura boje promenljiva, u rasponu od 3200 do 5600° K, što se postiže na veoma jednostavan način. Na pozadini svakog reflektora nalazi se digitalni displej na kom se može videti vizualizacija temperature boje. 

Ovi reflektori mogu se kontrolisati ručno ili preko DMX kontrolnog pulta. Zahvaljujući baterijama kojima su opremljeni, LUPOLED 1120 DMX rasvetni uređaji imaju dugu autonomiju: na maksimalnoj snazi mogu raditi oko tri sata.

Upravo brzina kojom se mogu podesiti, kao i mogućnost variranja temperature boje i jačine osvetljaja, čine ove reflektore odličnim rešenjem za prostor u kom se održavaju konferencije za štampu, poput press centra Skupštine AP Vojvodine.

lupoo

Foto: RTV; brif.rs; lupo.it