LED Ekrani

Kompanija Studio Berar među prvima je na tržištu počela da se bavi instalacijom LED ekrana. Tačnije, od 2006. godine ova vrsta video opreme deo je našeg stalnog prodajnog programa.

Zahvaljujući rental odeljenju koje posluje u okviru naše kompanije, iskustvo koje imamo sa LED ekranima veoma je bogato, a uz to se gotovo svakodnevno bavimo montažom i demontažom različitih vrsta LED ekrana.

LED ekrani koje imamo u ponudi potiču od pouzdanih proizvođača iz Evrope, kao i iz Kine. U mogućnosti smo da punudimo najkvalitetnija rešenja u dogovoru sa klijentom, za koje garantujemo vrhunski kvalitet, pouzdanost i trajnost. To se ne odnosi samo na samo rešenje, već i na kompletnu podršku našeg inženjerskog tima.

Zahvaljujući našem višedecenijskom iskustvu, još jedan od razloga zašto bi trebalo da se opredelite za naša rešenja kada je reč o LED ekranima jeste činjenica da nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta.

Iskustvo u primeni LED ekrana stekli smo zahvaljujući isporuci i ugradnji značajnog broja ovakvih ekrana u zemlji i inostranstvu, u šta se možete uveriti. Oni imaju različite svrhe, odnosno namenjeni su upotrebi spolja (outdoor) i unutar objekata (indoor). Saradnja koju smo ostvarili sa TV kućama i televizijskim produkcijama pomaže nam u odabiru optimalnih rešenja shodno potrebama klijenata, a naši iskusni i obučeni inženjeri koji rade sa profesionalnim LED ekranima još jedan su razlog da se opredelite za nas.

Za sva pitanja u vezi sa LED ekranima u svakom trenutku možete kontaktirati naš stručno-prodajni tim.