• Objavljeno

Lupo Dayled Fresnel – svetlost, snaga i postojanost

Dayled su tradicionalni fresneli sa LED tehnologijom koji donose svetlost, snagu i postojanost.

Lupo, italijanski proizvođač rasvete, svojim Dayled LED fresnelima donosi visoki indeks renderinga boje (CRI > 95, TLCI > 96) i značajnu efikasnost.

Dayled LED fresneli opremljeni su preciznim internim mehanizmom i fresnel sočivima (tradicionalna sočiva u borosilikatnom staklu), koji omogućavaju kontrolu svetlosnog snopa, od spota do difuznog, za različite rasvetne potrebe. Optičke i mehaničke karakteristike Dayled fresnela su pouzdane i tradicionalne, na nivou koji nude volframski fresneli koji se nalaze u televizijskim studijima širom sveta.

Svi Lupo LED fresneli mogu da rade na struju (univerzalno napajanje od 90 do 240 V) ili na baterije (14,8 – 28 V, u zavisnosti od modela). Tehnopolimerska struktura sa ojačanim vlaknima čini ih praktičnim i jednostavnim za transport i upotrebu.

Lupo nudi ceo rang dodatne opreme za sve Dayled modele, kao i za sve LED fresnele i LED panele. Svi modeli su kompatibilni sa najboljim litijumskim baterijama na tržištu, ali uz Lupo baterije garantuje se najpraktičnije, najekonomičnije i najprofesionalnije iskustvo.

U Dayled LED Fresnel seriji nalazi se nekoliko modela: Dayled 650, Dayled 1000 i Dayled 2000. Dayled Dual Color LED fresneli imaju izuzetan rendering boja i odsustvo njihovog razlivanja, zahvaljujući novoj generaciji COB LED-ova sa ekskluzivnom True Color tehnologijom. Lupovi LED fresneli imaju CRI (indeks renderinga boja) vrednosti između 95 i 98 (u zavisnosti od modela i temperature boje), tako da boje ostaju savršeno uravnotežene i bez rasipanja.

Dayled LED Dual Color imaju barndoors koji dolaze sa njima, a upotrebom mehanizma za spot ili difuzno svetlo (što je dostupno u svim Lupo LED fresnelima), zajedno sa barndoors-om, moguće je modifikovati svetlo tako da slika bude izvanredna. I u ovoj seriji nalaze se modeli Dayled Dual Color 650, Dayled Dual Color 1000 i Dayled Dual Color 2000.