• Objavljeno

TW AUDiO ELLA – elegantni line array sistem

U svojoj stalnoj potrazi za savršenstvom, TW AUDiO lansirao je novu ELegantnu Line Array seriju, skraćeno ELLA

Specijalno dizajnirani 6,5-inčni drajver visokih performansi donosi izvanredno kontrolisane niže srednje frekvencije. Horna, koja je dizajnirana posebno za ovaj sistem, ima pet 1-inčnih mekih visokotonaca, i sve to u kompaktnom kućištu koje je teško samo 5,5 kg, dimenzija 20x20cm. Visokofrekvencijska (HF) jedinica reprodukuje jasne i čiste detalje na frekvencijama do 20 kHz uz minimalnu distorziju, čak i prvi veoma visokim nivoima zvučnog pritiska.

ELLA – koja će se u prodaji naći početkom iduće godine, kao ELLA-SYS-ONE ili pojedinačno – ima ventilaciju na zadnjem delu, kako bi se sprečila disperzija zvuka. Kao rezultat, u ogromnoj meri je sprečena emisija zvuka iza zvučnika. Tako je kvalitet zvuka unapređen, čak i u akustički izazovnim sredinama i prostorima.

ELLA je idealno rešenja za mnoga polja primene: kao glavni PA sistem ili za live nastupe, pozorišta, stadione, konferencije, verske objekte, kafiće i slično. Sistem, kao i njegovi elementi, poizvodi se u Nemačkoj i prati filozofiju TW AUDiO kompanije: pružanje alata za upotrebu u stvarnom svetu, koji ne ostaje dugo u magacinu.

Rendering Ella RnR PLS19 sf 190325 AH